2017. 08. 22. kedd
Menyhért, Mirjam
: 304 Ft   : 259 Ft Benzin: 330 Ft/l   Dízel: 336 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

A Központi Sportiskola csapata nyerte a Dömper Kupát

2017-01-21 17:15:44

A Központi Sportiskola (KSI) vízilabdacsapata nyerte a 2017. január 21-én, szombaton, a Kecskeméti Fürdőben megrendezett Dömper Kupát, amellyel az autóbalesetben elhunyt kecskeméti vízilabdázóra, Nagysolymosi Tamásra emlékeztek.

A 2005-ös korosztály számára kiírt kupán a rendező Kecskeméti Sportiskola csapata mellett a fővárosi KSI, a Kópé UVSE Leányfaluról, és a Százhalombatta csapata mérette meg magát. A KESI és a fővárosi utánpótlásképző központ között együttműködési megállapodás van, de a többi csapat is örömmel vállalta a szereplést a kupán.
A kecskeméti fiatalok végül a leányfalusi és a százhalombattai csapatokat legyőzték, a KSI-től kikaptak.

A Dömper Kupával párhuzamosan egy felkészülési tornát is rendeztek, amelyen a KESI 2002-es születésű, gyermekbajnokságban szereplő első és második csapata mellett a Cegléd fiataljai vettek részt. Ezt a tornát a ceglédiek nyerték.

Merész András, a KESI vízilabdacsapat vezetőedzője elmodta: a Dömper Kupán két nagyszerű győzelmet arattak a hazaik, a Központi Sportiskola csapata azonban kiemelkedett a mezőnyből. Hasznosnak ítélte a felkészülési tornát is.

Az érmeket és a Dömper Kupát Szenes Márton, a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója adta át a játékosoknak.

Gratulálunk a kecskeméti vízilabdázóknak!

Ha tetszett a cikk, kövesse
a Hírös-Sportot a Facebookon!

Még több friss hír