2017. 06. 28. szerda
Irén, Levente
: 310 Ft   : 273 Ft Benzin: 330 Ft/l   Dízel: 336 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

Egy győzelem és négy vereség a vízilabdásoknál

2016-11-14 18:49:08

November 12-én és 13-án több mérkőzést is játszottak a KESI vízilabda csapatai. A mérleg: egy győzelem és négy vereség.

Bp 2005 bajnokság

Honvéd Érd - KESI 2:20

- Végre! Megérdemelt győzelemnek örülhettek a gyerekek, hiszen magabiztos, felszabadult játékkal, helyenként kifejezetten látványos gólokat szerezve kerekedtek felül ellenfelükön. Stabil védekezés mellett gyors, lefordulásokra épülő támadások jellemezték a játékunkat. Ugyanakkor a nagyszerű eredményt néhány komoly egyéni hiba, fegyelmezetlenség árnyalja. Gratulálok a fiúknak, szép hétvégét szereztek! (Jánosi István edző)

Országos gyerek A bajnokság

Kanizsa - KESI 18:12

- Sajnos az első negyedben olyan magasról néztük le ellenfelünket, amennyire csak lehetett. A hazai gárda viszont alázatos, kemény játékkal helyre tett minket az első játékrészben. Egy alapos fejmosást követően megmutattuk mire képes a csapatunk. Zsinórban lőttünk hat gólt! Még a vezetést is átvettük!
De!
A felzárkózás sok energiát felemésztett és a harmadik, negyedik negyedben a fáradtság kijött a csapaton. Sok rossz passz és elhamarkodott lövések jellemezték a játékunkat. Ellenfelünk az utolsó percekben kihasználta dekoncentráltságunkat, így megérdemelten értékes győzelmet aratott felettünk. (Gyenes István edző)

Országos Serdülő bajnokság

Kanizsa - KESI 12:7

- A gyermek meccsen tapasztaltak alapján változtatni kellett az összeállításon a tervezetthez képest! (MINDEN játékosunknak elsősorban a saját korosztályában KELL kiemelkedő - de legalább elfogadható teljesítményt nyújtania!) Igazi center nélkül, de több mint 3 negyeden keresztül, fegyelmezett, taktikus játékot nyújtva játszott a csapat. (Merész András vezetőedző)

Országos Gyermek B bajnokság

Vidám Vízilovak - KESI 31:0

- A Vidám Vízilovak minden tekintetben fölényben voltak a csapattal szemben. Azonban ekkora tudáskülönbség esetén is meg kell próbálni alkalmazni a megtanult, gyakorolt játékelemeket, valamint bátran élni a ritkán adódó lehetőségekkel. (Jánosi István edző)

Sopron - KESI 16:8

- A Sopron ellen már vízilabdáztak a fiúk. Ha kevesebb helyezkedési hibát követünk el, szorosabb is lehetett volna az eredmény. Sok mozgással sikerült több olyan helyzetet kialakítani, amely góllal, büntetővel, vagy emberelőnnyel zárult. Amikor időkéréssel rendeztük sorainkat, a fórok kihasználása is elfogadható volt, a büntetők pedig jó százalékkal értékesítésre kerültek. Végre megjött a játékosok lövő kedve is. (Jánosi István edző)

Gratulálunk a győzelemhez!

Ha tetszett a cikk, kövesse
a Hírös-Sportot a Facebookon!

Még több friss hír

2017-06-23 13:49:00
Bár a kézilabda táborszezon felénél járunk, elmondható, hogy nagyon sikeres és a résztvevő gyermekek nagyon jól érezték magukat.
2017-06-19 13:01:26
Június 18-án, vasárnap Kecskemétre érkezett a győri, 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) lángja. A fáklyát vivő futókat a KESI úszószakosztályának 17 sportolója is elkísérte.