2017. 08. 23. szerda
Bence
: 304 Ft   : 258 Ft Benzin: 330 Ft/l   Dízel: 336 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

Győzelmek a KESI vízilabdásainál

2017-02-27 10:39:18

Az elmúlt hétvégén magabiztos győzelmeket arattak a KESI vízilabda szakosztályának gyermek és serdülő lány csapatai, valamint a 10 év alatti fiúk.Leány Gyermek Országos Bajnokság

KESI-HVSC
20-10

Február 26-án, szombaton a Hódmezővásárhely csapatát fogadta KESI Kecskeméten. A kecskeméti lányok végig vezetve, szépen felépített támadásokkal, egyénileg is jó megoldásokkal nyerték meg a mérkőzést. A kisebb és tapasztalatlan játékosok is lehetőséget kaptak ezen a mérkőzésen, így próbálhatták ki tudásukat. A győzelemhez minden játékos hozzátette a maga személyiségét, fegyelmezettségét, és ügyességét, meglepően jó kapus teljesítmény mellett.

Leány Serdülő Bajnokság

KESI-HVSC
25-8

A kecskeméti serdülő lány csapat kicsit pontatlanul és lassan kezdte el a mérkőzést. Azonban a második és harmadik negyed megúszásból lőtt akciógóljai által a kecskemétiek akkora előnyre tettek szert, amit az ellenfél már nem tudott behozni.

Felkészítő edző: Ádám Zsuzsanna


Baby LSU U10 Bajnokság

KESI-Vác
12:4

A mérkőzésen végig a KESI csapata vezetett. Nagyon szép megúszásokkal és lefordulásokkal szìnesítettük a játékunk, de a befejezést még gyakorolni kell. Sok labdát tudott hárítani az ellenfél kapusa és a kapufa, amire viszont a 2. negyedben jött is a megoldás: lövőcsellel javítottak a srácok a lövések eredményességén. Gratulálunk az újoncoknak, akik szépen helytálltak, és aktív részesei voltak a mérkőzésnek.

Felkészítő edző: Adamik Gábor

 

Gratulálunk a győzelmekhez!

Ha tetszett a cikk, kövesse
a Hírös-Sportot a Facebookon!

Még több friss hír

2017-08-22 13:23:59
2017. szeptember 2-án 2 x CAC nemzeti kutyakiállításnak ad otthont a Benkó Zoltán Szabadidőközpont a Hírös Magyar Ebtenyésztők Önálló Jogú Egyesületének szervezésében.