2017. 07. 28. péntek
Szabolcs
: 305 Ft   : 260 Ft Benzin: 330 Ft/l   Dízel: 336 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

Látogatócsúcs a kecskeméti strand nyárbúcsúztatóján

2016-08-29 09:09:56

Tömegesen érkeztek az emberek 2016. augusztus 28-án, vasárnap a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark Nyárbúcsúztató Retro Party-jára.

Képgaléria megtekintése (25 db kép)

A verőfényes napsütés nagyon sok családot kicsalt a strandra, ahol a gyermekek és felnőttek együtt élvezték az augusztus végi kánikulát.

A hangulat kitűnő volt, köszönhetően DJ Pénzes nosztalgia diszkójának, valamint a nap folyamán több alkalommal is bemutatott aquafitness programnak, amelybe fiatalok és idősebbek nagy számban kapcsolódtak be.

Minden korosztály érdeklődve tekintette meg a Hírös Veteránjármű Egyesület által szervezett veterán autó kiállítást, ahol többek között Trabant, Nissan, 850-es Fiat, Chevrolett Corvette és Mercedes volt látható.

A Dance for Art Táncegyesület akrobatikus táncosai elkápráztatták a strandolókat, akik egy része a vízből, de nagyon sokan a parton nézték végig műsorukat. A táncegyüttes akrobatikus elemekben bővelkedő, művészi fokra fejlesztett műsora óriási sikert aratott.

A Kecskeméti Nagycsaládosok Egyesületének tagjai kézműves foglalkozást szervezetek a gyerekeknek, akik két fürdőzés között megpihentek az árnyékban egy kis játékkészítésre, festésre.

Az igényes programok, a jó idő emlékezetessé varázsolta a strandolók utolsó augusztusi vasárnapját a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkban!

Ha tetszett a cikk, kövesse
a Hírös-Sportot a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2017-07-17 13:03:22
2017. július 15-én, szombaton 18 egyesület több mint 200 versenyzője állt rajthoz Dunaújvárosban a Közép-dunántúli Régió Versenyén. A Kecskeméti Sportiskola 9 fővel vett részt a versenyen, akik több dobogós és pontszerző helyezést is szereztek.