2017. 06. 28. szerda
Irén, Levente
: 310 Ft   : 273 Ft Benzin: 330 Ft/l   Dízel: 336 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

Nagy siker volt a Strandok Éjszakája

2016-07-30 10:32:50

2016. július 29-én, péntek este a Strandok Éjszakáján ismét nagyon jó zenékkel és nagyon jó hangulattal vártuk vendégeinket a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkba.

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére hetedik alkalommal hirdették meg a Strandok Éjszakája rendezvényt, amelyhez ebben az évben is csatlakozott a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark.

Július 29-én, péntek este 9 óra előtt már hosszú sorok várták a strand megnyitását. A holdfényes nyári éjszaka kitűnő hangulatot biztosított a fürdőzésre és kikapcsolódásra. A gyermek pancsolón kívül minden medencét használhattak a látogatók, a csúszdák is szinte teljes kihasználtsággal üzemeltek. A lubickolás mellett diszkózene és a TST Dance Studio táncosai biztosították a szórakozást. A programokat a fürdőzők többsége a medencéből kísérte figyelemmel, mert az időjárás kedvezett az éjszakai rendezvénynek. Az esti fürdőzésen Szeberényi Gyula Tamás, Kecskemét alpolgármestere is részt vett, aki barátaival hűsölt a nyári napot követő éjszakán. A Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark éjjel egy óráig tartott nyitva, felüdülést és szórakozást biztosítva a fürdőzőknek.

A Strandok Éjszakáját 2009-ben első alkalommal mindössze két fürdő, a budapesti Dagály és Palatinus részvételével rendezték meg. Azóta a Magyar Fürdőszövetség minden évben meghirdeti a rendezvényt, amely egyre nagyobb tömeget vonz, és egyre több strand jelzi részvételi szándékát.

Ha tetszett a cikk, kövesse
a Hírös-Sportot a Facebookon!

Még több friss hír

2017-06-23 13:49:00
Bár a kézilabda táborszezon felénél járunk, elmondható, hogy nagyon sikeres és a résztvevő gyermekek nagyon jól érezték magukat.
2017-06-19 13:01:26
Június 18-án, vasárnap Kecskemétre érkezett a győri, 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) lángja. A fáklyát vivő futókat a KESI úszószakosztályának 17 sportolója is elkísérte.