2017. 06. 27. kedd
László
: 309 Ft   : 276 Ft Benzin: 330 Ft/l   Dízel: 336 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

Nagyon jól sikerült a Házasság hetéhez kapcsolódó program a Kecskeméti Fürdőben

2017-02-20 13:49:08

A Kecskeméti Fürdő is csatlakozott a Házasság hete programsorozatához, ahol február 19-én vasárnap játékos vetélkedő keretében ismerhették meg a szerelmesek egymás titkait és kívánságait.

A Kecskeméti Fürdőben rendezett programon idősebb és fiatalabb párok látható örömmel és jókedvvel vettek részt. Elmondták, hogy tudták azt, hogy a Fürdőben is lesz a Házasság hetéhez kapcsolódó program, amelyet nem akartak kihagyni.

Bács Ferenc animátor rövid, de kitűnő programján egymást váltották a párok, akik rövidebb hosszabb ideje már elkötelezettek egymás iránt. Több pár szerelmét jelenlévő gyermekük is bizonyította.

A kecskeméti szerelmesek mellett Budapestről, Kondorosról, Jakabszállásról, Kunszállásról és Kiskunfélegyházáról is érkeztek párok, akik elmondták, hogy elismerő véleményeket halottak a Kecskeméti Fürdőről, ezért jöttek el. Hangsúlyozták, hogy elégedettek mindennel, és máskor is eljönnek, mert igazi kikapcsolódást, színvonalas pihenést nyújtott a Fürdő és szaunavilága.

A Fürdőben a Házasság hete alkalmából lehetőség volt nyeremény szelvények kitöltésére is, melyekkel 2 főre szóló belépőket lehetett nyerni három kategóriában: a legrégebb idő óta házasok, a legfrissebb házasok, és a legszerencsésebb házasok.

Az Angliából indult Házasság hete nemzetközi programsorozathoz 2008 óta hazánkban is több település csatlakozott. A programsorozatot a szerelmesek napja, Valentin nap hetében rendezik, és az elkötelezett szerelem fontosságára hívja fel az emberek figyelmét. Magyarországon a programot a Magyar Evangéliumi Szövetség (Aliansz) és a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa honosította meg, amelyhez Kecskemét is csatlakozott.

Ha tetszett a cikk, kövesse
a Hírös-Sportot a Facebookon!

Még több friss hír

2017-06-23 13:49:00
Bár a kézilabda táborszezon felénél járunk, elmondható, hogy nagyon sikeres és a résztvevő gyermekek nagyon jól érezték magukat.
2017-06-19 13:01:26
Június 18-án, vasárnap Kecskemétre érkezett a győri, 14. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) lángja. A fáklyát vivő futókat a KESI úszószakosztályának 17 sportolója is elkísérte.
2017-06-14 14:55:33
Június 24-én, szombaton 10 és 18 óra között Szezonnyitó Strand Party-val várjuk kedves Vendégeinket a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkban, azaz a strandon.