2017. 10. 19. csütörtök
Nándor
: 308 Ft   : 261 Ft Benzin: 330 Ft/l   Dízel: 336 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

Jazzfőváros Kecskemét 2016

Helyszín: Benkó Zoltán Szabadidőközpont
Dátum: 2016. augusztus 04., csütörtök 16:30

A Benkó Zoltán Szabadidőközpontban egy igazi családi fesztivállal várjuk a jazz muzsika szerelmeseit 2016. augusztus 4-7. között.

A négynapos jazzünnepen öt színpadon 14 ország 140 zenésze lép színpadra.

A fergeteges hangulatról napi 15 órán keresztül gondoskodnak majd a muzsikusok, köztük olyan világsztárok, mint a ragtime királynője, a kanadai Mimi Blais, vagy a prágai big band. Színpadra lép a házigazda Bohém Ragtime Jazz Band, de fellép többek között a Kossuth-díjas Hot Jazz Band és a Bolyki Brothers is.

A Jazzfőváros ideje alatt számos különleges produkciókra is sor kerül, például bemutatják a Scott Joplin óta írt első ragtime-operát, de lesz jazz műveltségi vetélkedő, és táncra perdülhetünk a legnevesebb magyar tanárok swing tánckurzusain. A szervezők a különleges gasztronómiai kínálatról is gondoskodtak, de lehet strandolni, játszani, sőt akár buborékfocizni is Európa legnagyobb szabadtéri jazzfesztiválján.

A részletes programok ITT tekinthetők meg.

Forrás: www.kecskemetitv.hu

Ha tetszett a cikk, kövesse
a Hírös-Sportot a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2017-10-16 09:33:29
A Himnusz hangjai és Bogasov István megnyitó szavai után megkezdődhetett az immáron hagyományos, de ebben a két korosztályban úttörőnek számító Zsoldos Zsolt, volt válogatottról elnevezett judo emlékverseny.