2017. 10. 23. hétfő
Gyöngyi
: 308 Ft   : 261 Ft Benzin: 330 Ft/l   Dízel: 336 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

A Hírös Sport Nonprofit Kft. felajánlásából tíz család kapott tűzifát karácsonyra

2016. 12. 14., 15:45

A Hírös Sport Nonprofit Kft. felajánlásából tíz család kapott tűzifát karácsony előtt. Bogasov István önkormányzati képviselő finanszírozta a kijelölt fák kivágását, a Városi Szociális Közalapítvány választotta ki a rászoruló családokat, a Városgazdasági Kft. pedig gondoskodott a szállításról.

Szenes Márton, a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója közölte, hogy a Szabadidőközpont kivágásra kijelölt fáit ajánlották fel jótékonysági célra.

Horváth Attiláné, a Városi Szociális Közalapítvány elnöke elmondta, szervezetük kapta azt a feladatot, hogy a városban élő rászorulókat támogassa tűzifával. Ebben az évben 12 millió forint értékben osztottak fát a nehéz anyagi helyzetben lévő családoknak, amelyet az Alapítvány finanszírozott, és juttatott el hozzájuk. Ezen felül 20 köbméter fát a Városgazdálkodási Kft. kapott, amelyet már szintén szétosztott.

Horváth Attiláné hangsúlyozta: segítséget jelentett, hogy a Hírös Sport Nonprofit Kft. térítésmentesen biztosította a fát, amely Bogasov István és Városgazdasági Kft. segítségével jutott el a családokhoz. Sajnos mindig több az igénylő, mint amennyi fát lehetőségünk van biztosítani, így minden felajánlás fontos – fűzte hozzá.

Tájékoztatása szerint, általában 10 mázsa fát adnak az érintetteknek, amit házhoz szállítanak. Az Alapítvány azok közül választotta ki a támogatott családokat, akik a pályázati adatlapot beadták, és még nem kaptak fát.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)

Ha tetszett a cikk, kövesse
a Hírös-Sportot a Facebookon!

Még több friss hír