2017. 10. 20. péntek
Vendel
: 308 Ft   : 261 Ft Benzin: 330 Ft/l   Dízel: 336 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

Jól sikerült a kecskeméti majális

2017. 05. 02., 16:00

Jókedv, vidám hangulat jellemezte a kecskeméti majálist a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban, amelyhez az időjárás is kegyes volt.

A Hírös Sport Nonprofit Kft. által szervezett programsorozat önfeledt kikapcsolódást biztosított kicsiknek, nagyoknak, családosoknak és társaságot keresőknek egyaránt.

A cél az volt, hogy valódi majálishangulatot biztosítsunk a kecskeméti embereknek, a kikapcsolódást tartalmas szórakoztatással kössük össze - hangsúlyozta Szenes Márton, a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója.

A nap kezdetén a Kecskemét Táncegyüttes és az őket kísérő kecskemétiek a főtérről indultak a Szabadidőközpontba. Az út mellett és a házak ablakaiból sokan megcsodálták az együttes kalocsai, székelyföldi és egyéb tájegységek népviseletébe öltözött táncosait.
A Szabadidőközpontban a hagyományos májusfa-tánccal kezdődött a program, majd a táncegyüttes egy órát is meghaladó műsora következett.

A tömeg egyre csak nőtt, délben már szinte ki lehetett volna tenni a megtelt táblát, a Szabadidőközpont azonban mindenkinek helyet biztosított.

A délutáni napsütésben egymást váltották a szabadtéri színpadon a műsorok, de rendeztek szörpivó versenyt a kisebbeknek, valamint sörivó versenyt a nagyobbaknak, pontosabban szigorúan a 18 éven felülieknek. A körhintára csak várakozás után lehetett felülni, a dodzsem is teljes kapacitással működött, de egyik árus sem panaszkodhatott, mert jól fogyott az étel és az ital is.

A színpadi produkciók során felléptek a Dance for Art Táncstúdió növendékei, Tálas Csongor bűvész, Pasenkó bohóc, a Matiné zenekar, valamint a Star Academy felfedezettje, Hegyi Dávid is. Az este sztárfellépője Vastag Tamás volt. A fellépők mellett DJ Pénzes kívánságműsorral szórakoztatta a látogatókat.

Képgaléria megtekintése (41 db kép)

Ha tetszett a cikk, kövesse
a Hírös-Sportot a Facebookon!

Még több friss hír