2017. 09. 26. kedd
Jusztina, Pál
: 310 Ft   : 261 Ft Benzin: 330 Ft/l   Dízel: 336 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

Sikeres családi fesztivál a Széchenyivárosi Napokon

2016. 09. 18., 13:02

Méltó megkoronázása volt az egyhetes Széchenyivárosi Napoknak a szombaton, a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban megtartott Széchenyivárosi Fesztivál.

A remek hangulatú nap igazi közösségi esemény volt, amelyen minden korosztály képviseltette magát, és amelyen minden korosztály megtalálta a kedvére való elfoglaltságot.

Bemutatkoztak a városrész iskolásai és óvodásai, de színpadra léphettek a Nyitnikék Nyugdíjasklub illetve a Hírös Barackvirág Tánccsoport tagjai is. Természetesen nem maradt el a főzőverseny sem, több mint egy tucat bográcsban rotyogtak a válogatott finomságok.

A vízműdomb melletti tágasabb tér ezúttal is lehetővé tette, hogy sokkal több olyan programot tartsanak, amelyek között minden korosztály megtalálhatta a kedvére valót. Rendeztek például horgászversenyt is, melyen idén egy híján húszan vettek részt. Ráadásul az időjárás is kegyes volt: a kora reggeli eső után egész nap szép, nyárias idő fogadta a szabadidőközpontba kilátogatókat.

A színpadon tartották meg horgászverseny és a főzőverseny eredményhirdetését, amely előtt dr. Salacz László országgyűlési képviselő köszöntötte a Széchenyivárosi Fesztivál résztvevőit.
A köszöntő után Engert Jakabnéval, Bogasov Istvánnal és Leviczky Cirillel közösen adta át a horgászverseny és a főzőverseny díjait. A horgászverseny győztese Kovács Gábor lett, megelőzve Horváth Zsoltot és Lakatos Lászlót. A főzőversenyt az Arany János Általános Iskola csapata illetve szarvaspörköltje nyerte, második lett a TERMOSTAR csapata, bakonyi betyárgulyásával, harmadik pedig a Széchenyivárosi Óvodák csapata, marhalábszár pörköltjével.

A programok között volt még kézműves foglalkozás, családi alkotóműhely és baba-mama börze, zsibvásár és többféle egészségügyi szűrés is. Sokan voltak kíváncsiak az erős emberek viadalára, délután pedig színpadra lépett Gáspár Laci, a Desparado és a Milagro Santana Tribute Brand is.

A rendezvényről készült képek itt megtekinthetők.

Forrás: kecskemet.hu

Ha tetszett a cikk, kövesse
a Hírös-Sportot a Facebookon!

Még több friss hír

2017-09-22 11:13:28
Hatalmas az érdeklődés a Kecskeméti Sportiskola által szervezett úszásoktatásra. Mindez nem véletlen, hiszen 2016 szeptembere óta, az új rendszernek köszönhetően, sokkal hatékonyabb és szervezettebb az úszásoktatás, mint előtte.