2017. 10. 20. péntek
Vendel
: 308 Ft   : 261 Ft Benzin: 330 Ft/l   Dízel: 336 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

Sok kisgyereknek okozott örömet a Májusváró Gyermek Zsibongó

2017. 05. 02., 15:54

Sok szülő látogatott ki kisgyermekével szombaton és vasárnap a Benkó Zoltán Szabadidőközpontba, ahol az Hírös Sport Nonprofit Kft. hagyományteremtő szándékkal rendezte meg a Májusváró Gyermek Zsibongó programsorozatát.

Szenes Márton, a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója fontosnak nevezte, hogy a majálist megelőző két napban a gyerekek vehették birtokukba a Szabadidőközpontot, ahol a családi séták mellett a legkisebbek játékos időtöltése volt kiemelten a cél.

A gyermekek részére szervezett programsorozat mindkét napján játszósarok csábította egy-egy régen elfeledett játék megtanulására a legifjabbakat, de sokan bekapcsolódtak a kézművesfoglalkozásba is. Az arcfestés és a csillámtetoválás is népszerű volt, sok látogatót vonzott.

Különlegességet ígért és nem okozott csalódást a Leskowsky Hangszergyűjtemény bemutatója, ahol kicsik és nagyok együtt próbálhatták „dalra” fakasztani az egzotikus hangszereket.
Ribizli bohóc zenés előadásába többen is bekapcsolódtak, megnevettetve magukat és társaikat is. A gyerekek komolyan vették a bohóc tréfáit, jótanácsaikkal próbálták helyesbíteni Ribizli elszólásait. A játékos kacagás mellett a tanulást is becsempészték a Szegedi Látványszínház fiatal művészei a műsorukba, akik egy kis vakond és társa segítségével próbálták rávezetni a gyerekeket a helyes táplálkozásra, az édességek mértékletes fogyasztására.
Az időjárás is kegyes volt, a gyerekek elégedetten távoztak a Szabadidőközpont csodálatos helyszínéről.

Képgaléria megtekintése (49 db kép)

Ha tetszett a cikk, kövesse
a Hírös-Sportot a Facebookon!

Még több friss hír