2020. 12. 19. szombat
Viola
: 358 Ft   : 292 Ft Benzin: 330 Ft/l   Dízel: 336 Ft/l   Írjon nekünk

Száz fényes érem és az I. helyezettnek járó kupa a BÁCSVÍZ KVSC-nél

2019. 10. 21., 14:07

A MERCEDES-BENZ GYÁR, a BÁCSVÍZ KVSC és a Kecskeméti Fürdő közös rendezésében került sor a MERCEDES-BENZ GYÁR Őszi Kupa Úszóversenyre a hétvégén, október 19-20-án.

Száz fényes érem és az I. helyezettnek járó kupa a BÁCSVÍZ KVSC-nél

A versenyt Aczél Péter, a BÁCSVÍZ KVSC elnöke nyitotta meg 34 egyesület 415 versenyzője számára, akik a két nap alatt összesen 2076 alkalommal ugrottak a vízbe.

A BÁCSVÍZ KVSC úszói 31 arany, 38 ezüst és 31 bronzéremmel gazdagodtak a hétvégén, összesen 1049 pontot értek el, mellyel megnyerték az I. helyezettnek járó kupát. A csapatverseny második helyét az UTE 765 ponttal, a harmadikat pedig a BHSE 723 ponttal szerezte meg.

Az esemény fényét emelte, hogy vasárnap Josip Niksic, a kecskeméti Mercedes-Benz Gyár pénzügyi igazgatója adta át a dobogósoknak az érmeket és a kupákat.

Éremszerzők: Albert János, Bali Dorottya, Bogdán Luca, Czeglédi Diána, Czeglédi Kenéz, Demjén Bátor, Dongó Gellért, Farkas Janka, Fekete Miklós, Gajári Márk, Garajszki Máté, Kerekes Luca, Király Léna, Kis Bence, Kiss-Pauditz Aliz, Kollár Bálint, Kosztolányi Anna, Lajter Szabolcs, Magony Joshua, Mácsai Dóra, Márhoffer Soma, Mészáros Dániel, Mohay Janka, Mozsárik Levente, Osztényi Dániel, Pajor Franciska, Szabó Nóra, Szilvási-Hazag Alíz, Tóth Molli, Wórum Benedek

További pontszerzők: Czeglédi Zselyke, Hajagos Benjamin, Katona Lujza, Kohajda Melinda, Kovács Péter, Pintér Csaba, Szűcs Balázs, Szűcs Barnabás, Tarsoly Zsolt

Felkészítő edzők: Nagy Zoltán, Bálint Zoltán, Bács Ferenc

Hajrá KVSC!

Forrás: BÁCSVÍZ KVSC

Ha tetszett a cikk, kövesse
a Hírös-Sportot a Facebookon!

Még több friss hír

  HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Amennyiben feliratkozik alkalmi hírlevelünkre, postafiókjába küldjük a legfrissebb híreket!

E-mail cím:


A hírlevél feliratkozáshoz kérjük olvassa el és fogadja el az adatvédelmi tájékoztatónkat.

Feliratkozás most
KÖZÉRDEKŰ ADATOK MEGTEKINTÉSE

Hírös Sport Intézmények