2017. 10. 19. csütörtök
Nándor
: 308 Ft   : 262 Ft Benzin: 330 Ft/l   Dízel: 336 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

A gyermek és a serdülő csapat hozta a formáját a vízilabdásoknál

2016. 11. 23., 08:25

November 20-án számos mérkőzést játszottak a Sportiskola vízilabdásai. Néhány csapat nem a megszokott felállásban vágott neki a mérkőzésnek, ennek ellenére minden tőlük telhetőt megtettek, és szép eredményeket tudtak produkálni a vízipólósok.

Országos Ifjúsági Bajnokság

Honvéd KPS - KESI 20:3

Országos Serdülő Bajnokság

Honvéd KPS - KESI 7:13

Országos Gyermek Bajnokság

Honvéd KPS - KESI 7:14

Ebben a bajnokságban először fordult elő, hogy a gyermek csapat mellett a serdülő is rendes játékidőben aratott győzelmet. Sajnos erre az ifiknél még várni kell!

LSU 10 Baby bajnokság

Cegléd - KESI 15:8

A szokotthoz képest a csapat jóval szeleburdibb volt, mint általában. Amíg nem tudunk ráhangolódni a meccsre, addig nem fogunk tudni jól játszani! Mentségükre szólva, ez a hét a betegségek hete volt, és a létszám is eléggé megcsappant az edzésen. A Cegléd jó játékkal, megérdemelten győzött le minket. (Adamik Gábor)

Országos Gyermek Leány Bajnokság

OSC Újbuda-Kesi 17:3

Magabiztosan játszó csapattal találkozott a kecskemétiek gárdája Budapesten. Erőszakosan és keményen játszott az ellenfél. Nehezen indultak el a támadások, a passzok pontatlanok voltak, amit az ellenfél azonnal kihasznált. A tapasztalattal rendelkező játékosaink ma kissé alulteljesítettek. A tapasztalatlanabb játékosok is játszhattak a mai mérkőzés utolsó perceiben, hogy kipróbálják magukat egy erős ellenfél szorításában. (Ádám Zsuzsanna)

Országos Serdülő Leány Bajnokság

OSC Újbuda-Kesi 17-5

A csapatból hiányzott két meghatározó játékos betegség miatt, akik hiányát megéreztük. Voltak azonban olyan pillanatok, amikor a játékosok egy-egy egyéni villanással javítani tudtak az eredményen. Kiemelendő a kapusunk teljesítménye, aki két ötméterest is megfogott. (Ádám Zsuzsanna)

 

Gratulálunk a győzelmekhez!

Ha tetszett a cikk, kövesse
a Hírös-Sportot a Facebookon!

Még több friss hír