2017. 10. 20. péntek
Vendel
: 308 Ft   : 261 Ft Benzin: 330 Ft/l   Dízel: 336 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

Bemutatjuk a Kecskeméti Fürdő arcát, Kiséri-Nagy Renátát

2016. 10. 16., 18:31

A II. Kecskemét Szépe választás során Kiséri-Nagy Renátát választottuk meg a Kecskeméti Fürdő arcának. Engedjétek meg, hogy bemutassuk Nektek a mindig mosolygó, gyönyörű lányt!

- Hogyan kerültél a szépségkirálynő választás közelébe?

- Amikor nyáron hazaérkeztem a Balatonról az otthonomba, Nagykőrösre, a testvérem azzal várt, hogy na Reni, indítottalak egy szépségversenyen. Nagyon megdöbbentem, mert nekem sosem volt merszem indulni egy szépségversenyen, pedig már többször kértek erre. Nővérem döntött helyettem, mert szerinte megvannak az adottságaim, és azt mondta, hogy ne legyek elutasító az indulással kapcsolatban. Ha már benevezett, nem volt más választásom, meg kellett próbálni a legtöbbet kihozni magamból.

 

- A Kecskeméti Fürdő Arca választást Te nyerted a II. Kecskemét Szépe válaszátason. Hogyan érint, hogy hosszú időn keresztül a te mosolyod foglya a fürdővendégeket fogadni, a fotóid rajta lesznek a fürdőt népszerűsítő kiadványokon?

- Sikerként élem meg, mert Nagykőrös mellett Kecskemétet is szeretem. Örömmel vállaltam azt, hogy segítsek abban, hogy ez a csodálatos fürdő még népszerűbb legyen. Ez számomra egyfajta kötődést is jelent ahhoz a városhoz, amelyben tanulok, és ahol esetleg egyszer dolgozni fogok.

 

- A hiros.hu-n indított közönségszavazáson is Te kaptad a legtöbb szavazatot. Hogyan élted meg, hogy az első versenyeden a közönség a legszebb leánynak választott a 17 versenyző közül?

- Nagy meglepetést jelentett számomra, hogy sikerült helyezést elérnem, erre egyáltalán nem számítottam. Ez volt az első versenyem, korábban egyszerűen nem mertem elindulni.

 

- Milyen szakon és milyen iskolában tanulsz?

- A Kandó Kálmán Szakgimnázium és Szakközépiskola Kondor Béla Művészeti Tagozata grafika szakának végzős hallgatója vagyok. Azért választottam ezt az iskolát, mert nagyon szeretek rajzolni, amit korábban csak hobbi szinten csináltam. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom magam a művészetnek ezen a területén.

 

- Akkor jó választás volt, hiszen azt tanulod, amit szeretsz csinálni.

 -Valóban, úgy érzem, hogy jól választottam, azonban az iskolában a szakma, a rajzolás az elsődleges, a tanulás egy kicsit a háttérbe szorul. Sok a szakmai képzés, amit a saját szempontomból nem tartok szerencsésnek, mert nem grafikusként képzelem el a jövőmet. Ezért egy kicsit meginogtam, hogy nem lett volna-e jobb a rajzolást továbbra is csak hobbi szinten csinálni, és gimnáziumban tovább tanulni. Ennek ellenére nagyon szeretem a választott szakomat, örömmel tanulok.

 

- Ha nem grafikusként képzeled el a jövődet, akkor mit szeretnél csinálni?

 -Szeretnék kommunikáció, média szakon továbbtanulni. Ha ez elsőre nem jönne össze, akkor maradok az iskolában ötödévre, és egy év múlva újra próbálkozok. Szeretnék a média valamelyik területén továbbtanulni, és később ott dolgozni.

 

- Korábban már kaptál egy álomszerű ajánlatot, amelyet visszautasítottál. Miért utasítottad vissza, hiszen a lányok többsége kapva kapott volna rajta?

- Az év elején kaptam egy ajánlatot, amely arról szólt, hogy két évre kimehetek Milánóba dolgozni, mint kifutó modell. Nagyon szerettem volna kimenni, de elgondolkoztam azon, hogy még csak 17 éves vagyok, mi áll még előttem, és mit hagynék itt. Sokáig őrlődtem rajta, hogy elmenjek vagy maradjak, hiszen tudtam, hogy nem biztos, hogy még egyszer ilyen felkérést kapok. Végül az döntött, hogy édesanyám nagyon beteg lett, és nem akartam itthon hagyni. Számomra ő mindennél fontosabb, első a család.

 

- Akkor ez volt az első és egyben utolsó szépségverseny, ahol indultál?

- Nővérem már elmondta, hogy a Tőserdő Szépe jövő évi választásán szeretne elindítani, sőt barátaimmal a hátam mögött összebeszéltek, hogy a Magyarország Szépe választásra is szeretnének benevezni. Ebbe azonban nekem is lesz beleszólásom, mert számomra most az az első, hogy az érettségi jól sikerüljön, és eredményesen felvételizzek arra a főiskolára vagy egyetemre, ahol tovább szeretnék tanulni.

 

- Szavaidból kitűnt, hogy szüleid, testvéreid támogatnak, segítenek. Nagy a család?

- Szüleimmel, testvéreimmel mindent megbeszélünk és segítjük egymást. A családban én vagyok a legfiatalabb. Négyen vagyunk testvérek, két nővérem és egy bátyám van, akik közül már csak a fiatalabb nővérem él otthon, a többiek már családot alapítottak. Édesanyám a betegsége után otthon maradt, édesapám szakmunkásként egy üzemben dolgozik.

Képgaléria megtekintése (14 db kép)

Ha tetszett a cikk, kövesse
a Hírös-Sportot a Facebookon!

Még több friss hír

2017-10-16 09:33:29
A Himnusz hangjai és Bogasov István megnyitó szavai után megkezdődhetett az immáron hagyományos, de ebben a két korosztályban úttörőnek számító Zsoldos Zsolt, volt válogatottról elnevezett judo emlékverseny.