2017. 10. 23. hétfő
Gyöngyi
: 308 Ft   : 261 Ft Benzin: 330 Ft/l   Dízel: 336 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

Elfoglalták a strandot a kadások

2017. 06. 16., 08:04

Június 15-én, csütörtök délelőtt zártkörű rendezvény keretein belül csak a kadásoknak nyitotta ki a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark a kapuit. A diákok könnyed szórakozással, játékos versenyzéssel búcsúztak a tanévtől.

A strandon több érettségiző diák is megjelent. Elmondták, hogy a félnapos kikapcsolódás, úszkálás után jobban tudnak koncentrálni a tanulásra.

Nagy Ildikó, a Kecskeméti Szakképzési Centrum Kada Elek Közgazdasági Szakgimnáziumának igazgatóhelyettese elmondta: kétévente jönnek ki a strandra a gyerekekkel a tanév végén. Az alsóbb évfolyamosok jönnek elsősorban, de nagyon sokszor a végzősök is megjelennek, mert nem akarják kihagyni ezt az utolsó együtt töltött napot. Az érettségi befejezése előtt még egyszer közösen jól szeretnék magukat érezni.

Az osztályok között úszóversenyt rendeztek, majd a nyertes osztály és a tanári csapat is összemérte úszástudását. Nagy volt a versengés a játékos, bohókás vízi vetélkedőkön is, amelyek között vízimatracos váltóverseny is szerepelt.

A strandröplabda sem maradhatott el, ádáz küzdelem folyt a strand jól előkészített pályáján.

Körmöczi Bulcsú igazgatónak büntetőket lehetett dobni, és aki megnyerte a dobóversenyt, az a magyar vízilabda válogatott tagjai által aláírt labda boldog tualjdonosa lett.

Ha tetszett a cikk, kövesse
a Hírös-Sportot a Facebookon!

Még több friss hír

2017-10-16 09:33:29
A Himnusz hangjai és Bogasov István megnyitó szavai után megkezdődhetett az immáron hagyományos, de ebben a két korosztályban úttörőnek számító Zsoldos Zsolt, volt válogatottról elnevezett judo emlékverseny.