2017. 10. 22.
Előd
: 308 Ft   : 261 Ft Benzin: 330 Ft/l   Dízel: 336 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

Gyermek és Baby Vízilabda Bajnoki eredmények

2017. 05. 08., 10:41

A KESI vízilabdás növendékei több bajnoki mérkőzésen is részt vettek az elmúlt hétvégén.

Markovits Kálmán Gyermek 2004

KESI - UVSE 11:13
Gyenes István edző értékelése:
- Az első mérkőzésen csak árnyékai voltunk önmagunknak. Az ellenfelünk két legmeghatározóbb játékosát ugyan semlegesíteni tudtuk, viszont nem bírtunk el egy kislánnyal, aki hat gólt lőtt nekünk. Bosszantó vereség volt!

KSI - KESI 14:10
Gyenes István edző értékelése:
- A második mérkőzésen a vereség ellenére is azt tudom mondani, jól játszottunk, 14/8 emberelőnyt lőttünk be, ami kimondottan jó. Bár az első meccsen is így játszottunk volna! Sajnos ellenfelünk nálunk is jobb volt, ezért ezúttal a KSI győzött.


Országos Gyermek Kupa

UVSE - KESI 14:9
Gyenes István edző értékelése:
- A magas szinten vízilabdázó UVSE ellen viszonylag jól játszottunk, sok szép helyzetet kidolgoztunk, de nagy részét sajnos nem tudtuk gólra váltani.

YBL - KESI 13:18
Gyenes István edző értékelése:
- Az Ybl csapata ellen végig magabiztos játék mellett fölényes győzelmet arattunk.


Baby Bajnokság

Adamik Gábor edző értékelése:
- Hétvégén Baby Bajnokság fordulója volt, ahol a Kecskemét a Honvéd Érddel mérkőzött meg. 14:4 re sikerült a csapatnak győzedelmeskedni.
Kiegyensúlyozott, nyugodt mérkőzést játszott a csapatunk. Nagyon jó támasza és irányítója volt a csapatnak Labancz Benedek, aki a kapuból kiabálva buzdította a csapatot mind támadásban, mind védekezésben. Nagyok is tanulhatnak valamit a kicsiktől :) Az edzésen tanult technikák egyre jobban megjelennek a mérkőzéseken. Gratulálok a győzelemhez. Hajrá KESI!


Leány Gyermek Bajnokság

FVSC-KESI 3:23
Ádám Zsuzsanna edző értékelése:
- Nagyaranyú gólkülönbséggel nyertünk, szép leúszásokat, kipasszolt gólhelyzeteket váltottunk értékes gólokká. Dícséretet érdemelnek a csapatunk húzóemberei, nem csak a meglőtt góljaik, hanem a gyengébb kispadról bekerült csapattársak játékának segítése miatt is.


Leány Serdülő Bajnokság

FVSC-KESI 11:6
Ádám Zsuzsanna edző értékelése:
- Amilyen éberen játszottak a gyermek korosztályú játékosok, annyira lassultak le a serdülők. Nem tudtunk felpörögni, a centerjáték pontatlan és erőtlen volt. A csapat összjátékának és az összeszokottságnak a teljes hiánya volt jellemző.

Ha tetszett a cikk, kövesse
a Hírös-Sportot a Facebookon!

Még több friss hír

2017-10-16 09:33:29
A Himnusz hangjai és Bogasov István megnyitó szavai után megkezdődhetett az immáron hagyományos, de ebben a két korosztályban úttörőnek számító Zsoldos Zsolt, volt válogatottról elnevezett judo emlékverseny.