2017. 10. 23. hétfő
Gyöngyi
: 308 Ft   : 261 Ft Benzin: 330 Ft/l   Dízel: 336 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

Győzelmek a KESI vízilabdásainál

2017. 02. 27., 10:39

Az elmúlt hétvégén magabiztos győzelmeket arattak a KESI vízilabda szakosztályának gyermek és serdülő lány csapatai, valamint a 10 év alatti fiúk.Leány Gyermek Országos Bajnokság

KESI-HVSC
20-10

Február 26-án, szombaton a Hódmezővásárhely csapatát fogadta KESI Kecskeméten. A kecskeméti lányok végig vezetve, szépen felépített támadásokkal, egyénileg is jó megoldásokkal nyerték meg a mérkőzést. A kisebb és tapasztalatlan játékosok is lehetőséget kaptak ezen a mérkőzésen, így próbálhatták ki tudásukat. A győzelemhez minden játékos hozzátette a maga személyiségét, fegyelmezettségét, és ügyességét, meglepően jó kapus teljesítmény mellett.

Leány Serdülő Bajnokság

KESI-HVSC
25-8

A kecskeméti serdülő lány csapat kicsit pontatlanul és lassan kezdte el a mérkőzést. Azonban a második és harmadik negyed megúszásból lőtt akciógóljai által a kecskemétiek akkora előnyre tettek szert, amit az ellenfél már nem tudott behozni.

Felkészítő edző: Ádám Zsuzsanna


Baby LSU U10 Bajnokság

KESI-Vác
12:4

A mérkőzésen végig a KESI csapata vezetett. Nagyon szép megúszásokkal és lefordulásokkal szìnesítettük a játékunk, de a befejezést még gyakorolni kell. Sok labdát tudott hárítani az ellenfél kapusa és a kapufa, amire viszont a 2. negyedben jött is a megoldás: lövőcsellel javítottak a srácok a lövések eredményességén. Gratulálunk az újoncoknak, akik szépen helytálltak, és aktív részesei voltak a mérkőzésnek.

Felkészítő edző: Adamik Gábor

 

Gratulálunk a győzelmekhez!

Ha tetszett a cikk, kövesse
a Hírös-Sportot a Facebookon!

Még több friss hír

2017-10-16 09:33:29
A Himnusz hangjai és Bogasov István megnyitó szavai után megkezdődhetett az immáron hagyományos, de ebben a két korosztályban úttörőnek számító Zsoldos Zsolt, volt válogatottról elnevezett judo emlékverseny.