2017. 10. 20. péntek
Vendel
: 308 Ft   : 261 Ft Benzin: 330 Ft/l   Dízel: 336 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

Játékos nap az Élményfürdőben

2016. 08. 15., 12:23

Játékos Ügyességi Napot rendeztünk 2016. augusztus 14-én, vasárnap a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkban, ahol kicsik és nagyok vetélkedtek és szórakoztak.

Nagyon sok család töltötte strandunkon a gyönyörű időben az augusztusi vasárnapot. A játékos vetélkedőkön, ügyességi feladatokon a gyerekek szüleikkel együtt vettek részt. Egész nap foglaltak voltak a minigolf pályák, az óriás csúszdákról is sűrűn csobbantak a vízbe a bátrabbak.

Képgaléria megtekintése (11 db kép)

A zenét DJ Pénzes szolgáltatta, aki kívánságműsort is iktatott programjába, ezért a legnépszerűbb slágerek szórakoztatták a jelenlévőket.

A Nagycsaládosok Egyesülete kézműves foglalkozásra invitálta a fiatalokat, ahol különböző játékok készítését tanították meg a jelentkezőknek.

A délutáni aquafitness gyakorlatait fiatalok és idősek együtt végezték.

Az időjárás szempontjából a nyár egyik legszebb vasárnapján mindenki jól szórakozott és pihent élményfürdőnkben, köszönjük, hogy ismét minket választottak kedves Vendégeink!

Ha tetszett a cikk, kövesse
a Hírös-Sportot a Facebookon!

Még több friss hír

2017-10-16 09:33:29
A Himnusz hangjai és Bogasov István megnyitó szavai után megkezdődhetett az immáron hagyományos, de ebben a két korosztályban úttörőnek számító Zsoldos Zsolt, volt válogatottról elnevezett judo emlékverseny.