2017. 09. 21. csütörtök
Máté, Mirella
: 310 Ft   : 260 Ft Benzin: 330 Ft/l   Dízel: 336 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

Lezárult a Baby Bajnokság a vízilabdásoknál

2017. 05. 29., 10:50

2017. május 28-án, Vasárnap zárult le a II. LSU-10 Baby Bajnokság, ahol a kecskeméti 10 éves gyerekek szeptember óta, havi rendszerességgel játszották mérkőzéseiket.

A meccseken többnyire nagyon jól szerepelt a csapat, ami bizakodásra adhat okot a szeptemberben kezdődő Budapest Bajnokságban való szereplésre.

A baby csapat edzője, Adamik Gábor elmondta: a jó szereplés titka a kemény munka, a vízilabda szeretete, és az a családias légkör, ami a klubbon belül fogadja a gyerekeket nap mint nap.

A bajnokságban év közben gólokért küzdenek a gyerekek, év végén viszont nem hirdetnek rangsort a csapatok között, mert ennek a bajnokságnak a sport megszerettetése a célja. A következő szezontól kezdve viszont küzdhetnek a jó helyezésekért úgy, ahogy a nagyobbak teszik.

A bajnokságban szerepelt játékosok: Jánosi Fedor, Kiss Gergely, Labancz Benedek, Király Máté, Gonda Csongor, Csordás Márk, Vámosi Zétény, Vad Vendel, Porvan Hunor, Nagy Vilmos, Csizi Miron, Zrínyi Zsombor, Venczel Zsombor, Antal Dávid, Horváth Attila, Gonda Zoltán, Falusi Vilmos, Agócs Zoltán, Vercz Máté.
Edző: Adamik Gábor.

Gratulálunk az év közbeni jó szereplésekhez!

Hajrá KESI!

Ha tetszett a cikk, kövesse
a Hírös-Sportot a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2017-09-18 14:51:39
Októberben az alábbi mérkőzésekre várjuk a szurkolókat és a sport iránt érdeklődőket a Messzi István Sportcsarnokban: