2017. 10. 23. hétfő
Gyöngyi
: 308 Ft   : 261 Ft Benzin: 330 Ft/l   Dízel: 336 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

Nagy siker volt a Strandok Éjszakája

2016. 07. 30., 10:32

2016. július 29-én, péntek este a Strandok Éjszakáján ismét nagyon jó zenékkel és nagyon jó hangulattal vártuk vendégeinket a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkba.

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére hetedik alkalommal hirdették meg a Strandok Éjszakája rendezvényt, amelyhez ebben az évben is csatlakozott a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark.

Július 29-én, péntek este 9 óra előtt már hosszú sorok várták a strand megnyitását. A holdfényes nyári éjszaka kitűnő hangulatot biztosított a fürdőzésre és kikapcsolódásra. A gyermek pancsolón kívül minden medencét használhattak a látogatók, a csúszdák is szinte teljes kihasználtsággal üzemeltek. A lubickolás mellett diszkózene és a TST Dance Studio táncosai biztosították a szórakozást. A programokat a fürdőzők többsége a medencéből kísérte figyelemmel, mert az időjárás kedvezett az éjszakai rendezvénynek. Az esti fürdőzésen Szeberényi Gyula Tamás, Kecskemét alpolgármestere is részt vett, aki barátaival hűsölt a nyári napot követő éjszakán. A Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark éjjel egy óráig tartott nyitva, felüdülést és szórakozást biztosítva a fürdőzőknek.

A Strandok Éjszakáját 2009-ben első alkalommal mindössze két fürdő, a budapesti Dagály és Palatinus részvételével rendezték meg. Azóta a Magyar Fürdőszövetség minden évben meghirdeti a rendezvényt, amely egyre nagyobb tömeget vonz, és egyre több strand jelzi részvételi szándékát.

Ha tetszett a cikk, kövesse
a Hírös-Sportot a Facebookon!

Még több friss hír

2017-10-16 09:33:29
A Himnusz hangjai és Bogasov István megnyitó szavai után megkezdődhetett az immáron hagyományos, de ebben a két korosztályban úttörőnek számító Zsoldos Zsolt, volt válogatottról elnevezett judo emlékverseny.