2017. 10. 23. hétfő
Gyöngyi
: 308 Ft   : 261 Ft Benzin: 330 Ft/l   Dízel: 336 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

Nagyon jól sikerült a Házasság hetéhez kapcsolódó program a Kecskeméti Fürdőben

2017. 02. 20., 13:49

A Kecskeméti Fürdő is csatlakozott a Házasság hete programsorozatához, ahol február 19-én vasárnap játékos vetélkedő keretében ismerhették meg a szerelmesek egymás titkait és kívánságait.

A Kecskeméti Fürdőben rendezett programon idősebb és fiatalabb párok látható örömmel és jókedvvel vettek részt. Elmondták, hogy tudták azt, hogy a Fürdőben is lesz a Házasság hetéhez kapcsolódó program, amelyet nem akartak kihagyni.

Bács Ferenc animátor rövid, de kitűnő programján egymást váltották a párok, akik rövidebb hosszabb ideje már elkötelezettek egymás iránt. Több pár szerelmét jelenlévő gyermekük is bizonyította.

A kecskeméti szerelmesek mellett Budapestről, Kondorosról, Jakabszállásról, Kunszállásról és Kiskunfélegyházáról is érkeztek párok, akik elmondták, hogy elismerő véleményeket halottak a Kecskeméti Fürdőről, ezért jöttek el. Hangsúlyozták, hogy elégedettek mindennel, és máskor is eljönnek, mert igazi kikapcsolódást, színvonalas pihenést nyújtott a Fürdő és szaunavilága.

A Fürdőben a Házasság hete alkalmából lehetőség volt nyeremény szelvények kitöltésére is, melyekkel 2 főre szóló belépőket lehetett nyerni három kategóriában: a legrégebb idő óta házasok, a legfrissebb házasok, és a legszerencsésebb házasok.

Az Angliából indult Házasság hete nemzetközi programsorozathoz 2008 óta hazánkban is több település csatlakozott. A programsorozatot a szerelmesek napja, Valentin nap hetében rendezik, és az elkötelezett szerelem fontosságára hívja fel az emberek figyelmét. Magyarországon a programot a Magyar Evangéliumi Szövetség (Aliansz) és a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa honosította meg, amelyhez Kecskemét is csatlakozott.

Ha tetszett a cikk, kövesse
a Hírös-Sportot a Facebookon!

Még több friss hír

2017-10-16 09:33:29
A Himnusz hangjai és Bogasov István megnyitó szavai után megkezdődhetett az immáron hagyományos, de ebben a két korosztályban úttörőnek számító Zsoldos Zsolt, volt válogatottról elnevezett judo emlékverseny.