2017. 10. 22.
Előd
: 308 Ft   : 261 Ft Benzin: 330 Ft/l   Dízel: 336 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

Sikeres hétvégén vannak túl a KESI vízilabdázói

2017. 03. 13., 09:39

A 2017. március 11-12-i hétvégén a KESI vízilabda csapatai hat bajnoki mérkőzést játszottak, melyek közül négyet meg is nyertek.

A mérkőzéseket az edzők az alábbiak szerint értékelték:

Országos Gyerek Bajnokság

KESI -KANIZSA VSE 18:8
- A Nagykanizsa csapata ellen korábban idegenben a nagyképűségünk miatt sikerült egy buta vereséget szenvednünk. Hazai pályán azonban már a második negyedben nagy előnyt szereztünk, amivel már nem forgott veszélyben a győzelmünk.
PSN ZRT. - KESI 10:12
- Kiélezett mérkőzésen, csak magunknak köszönhetjük a szoros eredményt. 
 
- Gratulálok a csapatnak a győzelmekhez!
Gyenes István

Országos Serdülő Bajnokság

KESI-Nagykanizsa 9:8
- Kitűnő kezdés (5:2) után buta hibáink miatt átvette a vezetést vendég csapat. A szünetben azonban használt a fejmosás, és innentől kezdve fegyelmezetten, nagy szívvel játszott mindenki. Úgy vélem megérdemeltük a nehezen kiharcolt győzelmet!
PSN ZRT-KESI 5 méteresekkel - 13-12 (9:9)
- Pénteki ellenfelünknél jobb csapat ellen, ráadásul idegenbeli győzelmet szalasztottunk el a rendes játékidőben. 
Merész András

Budapest 2005 Bajnokság

HUVK SE II. - KESI 2:15
- A Honvéd ellen tekintélyes előnyre tett szert a csapat a második negyed végére, így a továbbiakban az egyébként kevesebb lehetőséghez jutó játékosok szerepeltek. A győzelem egy pillanatig sem forgott veszélyben. 
OÁZIS SC - KESI 9:6
- Az Oázis csapatától sok gólos vereséget szenvedtünk szeptemberben (3:15).  A mai mérkőzés kiegyenlített küzdelmet hozott. Ehhez szükség volt a kapusunk bravúrjaira, kiváló centerjátékra, és a fegyelmezett, koncentrált csapatjátékra egyaránt! Sajnos legeredményesebb játékosunk korai kipontozódása után már kevésbé volt hatékony a támadójátékunk. Izgalmas, fordulatos meccs volt, melyen - bár vesztettünk - nem lehet okunk a bánatra!
Jánosi István
 
Gratulálunk a győzelmekhez!
Ha tetszett a cikk, kövesse
a Hírös-Sportot a Facebookon!

Még több friss hír

2017-10-16 09:33:29
A Himnusz hangjai és Bogasov István megnyitó szavai után megkezdődhetett az immáron hagyományos, de ebben a két korosztályban úttörőnek számító Zsoldos Zsolt, volt válogatottról elnevezett judo emlékverseny.