2017. 10. 23. hétfő
Gyöngyi
: 308 Ft   : 261 Ft Benzin: 330 Ft/l   Dízel: 336 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

Fölényes győzelmekkel zárta a hétvégét a Sportiskola kézilabda szakosztálya

2016. 11. 23., 09:28

A november 19-20-i hétvégén 13 mérkőzést játszott a Kecskeméti Sportiskola kézilabda szakosztálya. Az edzők nagyon büszkék tanítványaikra, hiszen a 9 győzelem melletti 4 vereség is kiváló játékkal született.

Fiú Országos Serdülő Bajnokság

KESI-KIKI SKFT 21-27 (13-16)

Csergő József edző: A vereség ellenére remek mérkőzést játszottunk az idősebb játékosokkal felálló KIKI SKFT csapata ellen.
Maximálisan elégedett voltam a csapat játékával. Kiemelkedő kapusteljesítmény, stabil védekezés, támadásban pedig sok szép megoldás jellemezte a csapat játékát.
Mindenki teljes erőbedobással harcolt a pályán. Bízom benne, hogy a mérkőzésen szerzett tapasztalatok növelik a csapat önbizalmát és ezt kamatoztatni tudjuk a gyermekbajnokság jövő heti fordulójában.

U12 fiú – Badó László Régió C csoport

Kecskeméti Sportiskola II - Lajosmizsei UKC 14 - 17
Kecskeméti Sportiskola I. - HC Szarvas 26 - 12
Szentesi FKC - Kecskeméti Sportiskola II 14 - 19
Lajosmizsei UKC - Kecskeméti Sportiskola I. 11 - 26

Vazul Zsolt edző: Első csapatunk ismét kiválóan játszott a csoport talán két legjobb csapata ellen. A második csapatunk a Szentes ellen aratott győzelme mellett, kiélezett mérkőzést játszott a Lajosmizsei UKC ellen.

U10 fiú – Badó László Régió

GÉZENGÚZ UKC KESI I. 7 15
PICK SZEGED III. KESI I. 9 16

Szabó Gabriella edző: A betegségek miatt KESI U9-es "A" csapatunk csere nélkül játszotta végig mindkét mérkőzését. A fiúk a remek kapus teljesítmény mellett mid támadásban mind védekezésben az egész meccsen összeszedetten szép csapatmunkával zsebelték be a megérdemelt győzelmet.
Lőtt gólok: Domonics L. 6; Karancsi Sz. 9; Márton P. 3; Mogyorós Z. 4; Pogonyi G. 10

KESI II. PICK SZEGED II. 9 15
KESI II. PICK SZEGED I. 9 22

Szabó Gabriella edző: A betegségek miatt KESI U9-es "B" csapatunknál kicsit rosszabb volt a helyzet, mivel a srácoknak mindkét meccsüket emberhátrányban kellett végigjátszani. A fiúk egy percre sem ijedtek meg az emberhátrány miatt és végig küzdötték mindkét mérkőzést. Szép támadások, néha kissé foghíjas védekezés, remek kapus teljesítmény jellemezte a játékot, ami párosult egy hihetetlen nagy küzdeni akarással a mérkőzések végéig. Úgy gondolom, hogy ez a két vereség az ő esetükben két óriási győzelemmel ért fel a PICK két legerősebb csapata ellen.
Lőtt gólok: Szabó G. 9; Szász B. 4; Turák L. 5

U11 leány – Badó László Régió B csoport

Kecskeméti Sportiskola –KIKI Sport 35-1
Kecskeméti Sportiskola – Bácsbokod NKSE 35-13

U9 leány szivacskézilabda – Badó László Régió

KNKSE I. - KESI 4:20
KESI - KNKSE II: 17:6

Keserü Szilvia edző: U9- es csapatunk két győzelmet szerzett a hétvégén. A lányok magabiztosan nyertek mindkét meccsen. Az első mérkőzésen jól játszottunk, a 2. mérkőzésen sokat hibáztunk, sok helyzetet hagytunk ki.
Sok gyermek edz ebben a korosztályban, elsődleges feladatom, hogy mindenkinek tudjak játéklehetőséget biztosítani. A kezdőknek nagyobb bátorságra lenne szükségük. Bízom benne, hogy ezek a sikerélmények, meghozzák a várva várt eredményt, vállalkozóbbak, még magabiztosabbak lesznek tanítványaim.

Képgaléria megtekintése (2 db kép)

Ha tetszett a cikk, kövesse
a Hírös-Sportot a Facebookon!

Még több friss hír