2018. 03. 19. hétfő
Bánk, József
: 312 Ft   : 252 Ft Benzin: 330 Ft/l   Dízel: 336 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

KESI kézilabda eredmények

2018. 02. 28., 16:40

A Kecskeméti Sportiskola Kézilabda Szakosztályának 2018. február 19-25. közötti eredményei.

Fiú Serdülő I. osztály – Kelet

KTE-Kecskeméti Sportiskola - B.Braun Gyöngyös 22 - 28

Fiú Serdülő II. osztály

Törökszentmiklósi Székács KE - Kecskeméti Sportiskola 30 - 35

Fiú U14 Kelet Alsóház (A-B)

Debreceni Sportcentrum KN KFT - Kecskeméti Sportiskola 25 - 18

GYÖMRŐI KÉZILABDA AKADÉMIA - Kecskeméti Sportiskola 20 - 18

Fiú U14 Badó László régió

Pick Szeged I. - Kecskeméti Sportiskola 31 - 21

Orosházi FKSE - Kecskeméti Sportiskola 14 – 27

Vazul Zsolt edző: Célunk az volt, hogy két nagyiramú mérkőzését játszunk, egyben felmérjük, hogy idősebb korosztályú csapatokkal szemben mire vagyunk képesek, hiszen január-február hónapok során saját korosztályos mérkőzéseinken remekül játszottunk. A remek Szeged ellen a második félidő 13. percéig kiválóan működött a támadó munkának, az eredmény 25-21 volt a Szeged javára. A végén, hogy mindenki játsszon kicsit elvesztettük a lendületünket, így 10 gólos lett a különbség, ami nem tükrözte hűen a mérkőzés képét. Az Orosháza ellen sikerült nagy iramot diktálni, így az őszi 6 gólos győzelem után 13 góllal múltuk felül a majd egy évvel idősebb ellenfelet.


 

Fiú U8 Badó László régió

Kecskeméti Sportiskola - Fekete István SE Lajosmizse 30 - 8

Kecskeméti Sportiskola - Soltvadkerti KUSE 30 – 27

Szabó Adél edző: Az elmúlt hétvégén került megrendezésre az első U8-as bajnoki forduló. A kis csapatom 5 fővel, lelkesen, tettre készen érkezett a mérkőzések helyszínére. Az első mérkőzést Lajosmizse ellen játszottuk, melyen végig magabiztosan vezettünk, az eredmény 30-8 lett a KESI javára. A második mérkőzésen Soltvadkert csapatával találkoztunk. Több alkalommal játszottunk már egymás ellen, és az elmúlt alkalommal nem sikerült nyerünk. A gyerekek a mérkőzés elején kicsit izgultak, azonban a koncentrációnak, a kőkemény védekezésnek és az összeszedett csapatjátéknak köszönhetően a végeredmény 30-27 lett a KESI javára. Gratulálok a fiúknak!!! Nagyon szép kezdés volt, csak így tovább!!!”


 

Fiú U7 Badó László régió

Kecskeméti Sportiskola - Mizse KC 16 - 7

Kecskeméti Sportiskola - Gézengúz UKC I.  10 - 0

Kecskeméti Sportiskola - Gézengúz UKC II. 12 – 8

Végh József edző: 2018. február utolsó vasárnapján rendezték meg a szivacskézilabda bajnokság 1. fordulóját Kecskeméten a II. Rákóczi Iskola tornacsarnokában. Az U7-es fiúk 2 mérkőzést játszottak, melyet meg is nyertek. Ez volt a gyerekek debütálása a bajnokságban, ami örömünkre nagyon jól sikerült.


 

Leány Serdülő I. osztály – Kelet

KNKSE-Kecskeméti Sportiskola - Budaörs KSN KFT 1 – 28

Korsós Miklós edző: A nyolcadik helyezet pestieket fogadták a kecskeméti lányok az OSB I osztály bajnokságában. Mindenképp szerették volna megszerezni a két pontot. Elszántan küzdöttek a kor és magassági fölényben lévő vendégek ellen. A 35-ik percig kitűnően játszottak és ért a meglepetés pontszerzés/16-16/. Sajnos a végjátékra elfáradtunk nem bírtuk megtartani ellenfelünket és átgázolták védő falunkat. A vereség ellenére is nagy dicséretet érdemelt csapatunk.

Góllövők: Molnár 8, Iványi 6, Nagy 4, Pécsi 2 és Csorba 1.

Kitűnt: Molnár. Iványi és Kósa kapus.


 

Leány U13 Kelet Alsóház (A-B)

Kecskeméti Sportiskola - GYÖMRŐI KÉZILABDA AKADÉMIA 16 - 26

Kisvárdai KC - Kecskeméti Sportiskola 22 - 20

Korsós Miklós edző: Tartalékos csapattal vettünk részt a második forduló két mérkőzésén. Első mérkőzésen a hazaiakkal játszottunk. Rengeteg hibával gyámoltalanul játszottunk és ez eredményezte a vereséget. A következő mérkőzésen jól kezdtünk. 10. percben már 7-1-re vezettünk. A hátralévő játék időben szétesett játékunk és hibát hibára halmoztunk. Sorainkat nem bírtuk rendezni és nagyon fájó vereséget szenvedtünk.


 

Leány U8 Badó László régió

Kecskeméti Sportiskola - Miklós KC 26 - 1  

Kecskeméti Sportiskola - Tompai SE 25 - 2

Leány U7 Badó László régió

Kecel KC-Akasztó - Kecskeméti Sportiskola 0 - 10

Miklós KC - Kecskeméti Sportiskola 1 - 21


Gratulálunk a győzelmekhez!

 

Ha tetszett a cikk, kövesse
a Hírös-Sportot a Facebookon!

Még több friss hír

2018-03-09 13:26:23
2018 márciusában az alábbi mérkőzésekre várjuk a szurkolókat és a sport iránt érdeklődőket a Messzi István Sportcsarnokban: