2017. 10. 19. csütörtök
Nándor
: 308 Ft   : 261 Ft Benzin: 330 Ft/l   Dízel: 336 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

Kiválóan helytálltak a KESI-s kézisek

2016. 12. 09., 11:22

A hétvégén ismét számos mérkőzést játszottak a Sportiskola kézilabdásai, akik remekül helyt álltak a megmérettetések során.

U12 fiú – Badó László Régió C csoport

Kecskeméti Sportiskola I. - Tigrisek Csongrádi UKE 25 - 16
Kecskeméti Sportiskola II. - KIKI SKFT 28 - 15
Szentesi FKC - Kecskeméti Sportiskola I. 5 - 41
Tigrisek Csongrádi UKE - Kecskeméti Sportiskola II. 21 - 19

Vazul Zsolt edző: Első csapatunk ismét magabiztosan játszott a csoport egyik legjobb csapata ellen és továbbra is veretlenül vezeti a csoportot. A második csapatunk a KIKI Sport ellen aratott győzelme mellett kiváló mérkőzésen az utolsó pillanatban kapott ki a csoportmásodiktól.

U9 fiú – Badó László Régió

KESI I. Tiszakécske VSE 33 - 0
KESI I. Békés-Drén KC 8 - 11

Szabó Gabriella edző: A mai nap folyamán két remek mérkőzésen van túl KESI U9-es "A" csapatunk. Az első mérkőzést szép megoldások és kiváló taktikai munka jellemezte a Tiszakécske ellen. A második mérkőzés első félidejében még vezetett csapatunk, de a második félidőben a mentális fáradtság felülkerekedett a srácokon, aminek következtében a mérkőzést 3 gólos hátránnyal zárta a csapatunk. Ennek ellenére nagyon büszke vagyok a srácokra, mert nagyon szép összjátékkal megmutatták, hogy kis csapatunk az erős ellenfeleknek is fel tudja adni a leckét.

KESI II. HC Szarvas I. 8 - 13
KESI II. HC Szarvas II. 13 - 7

Szabó Gabriella edző: KESI U9-es "B" csapatunkat ugyan úgy, mint a legutóbbi meccseken most is a mérhetetlen nagy küzdelem és helytállás jellemezte. Az első meccsen még kissé fáradtan és szétszórtan játszottak a Szarvas csapata ellen, de a második mérkőzésre felszívták magukat és visszavágtak az első meccsen elszenvedett vereségért. Azt gondolom, hogy az az összetartás és csapatmunka, ami jellemzi őket, a jövőben kamatostul meg fog térülni, ha továbbra is így játszanak majd.

U11 leány – Badó László Régió B csoport
Kecskeméti NKSE - Kecskeméti Sportiskola 11 - 24
Fekete István SE Lajosmiz - Kecskeméti Sportiskola 4 - 29

U9 leány szivacskézilabda – Badó László Régió
Kiskőrösi NKSZSE - Kecskeméti Sportiskola 6 - 13
Kisteleki KK - Kecskeméti Sportiskola 7 - 14

Ha tetszett a cikk, kövesse
a Hírös-Sportot a Facebookon!

Még több friss hír