2017. 09. 26. kedd
Jusztina, Pál
: 310 Ft   : 261 Ft Benzin: 330 Ft/l   Dízel: 336 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

KESI-KEMPA kézilabda tábor

2016. 06. 22., 11:04

Június 20-án, hétfőn vette kezdetét a KESI-KEMPA kézlabda tábor a Messzi István Sportcsarnokban, amely egészen péntekig tartott. Az egyhetes táborba 63 gyermek jelentkezett, akik 12 edző segítségével elsősorban a játékos, kötetlenebb edzésformán keresztül ismerkedtek meg a kézilabda rejtelmeivel.

A csütörtöki nap folyamán a Benkó Zoltán Szabadidőközpont homokos pályáin strandkézilabda edzésen vehettek rész, ahol bemutató edzést tartott Pinizsi Zoltán, a strandkézilabda utánpótlás válogatott volt edzője.

A tábor érdekessége volt, hogy a kézilabda edzők mellett fizioterepeuta és egy masszőr kolléga is tartott egy-két órás felvilágosító előadást a saját szakterületének fontosságáról a sportágon belül.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)

A tábornak jelentős szerepe van a csapatépítésben és alkalmazkodóképesség fejlesztésében, hiszen csapatjátékról van szó és a tábor időszaka alatt a gyerekek egész nap együtt „dolgoznak”. – hangsúlyozta Vazul Zsolt, a Kecskeméti Sportiskola (KESI) kézilabda szakosztályának utánpótlás szakmai igazgatója.

Ha tetszett a cikk, kövesse
a Hírös-Sportot a Facebookon!

Még több friss hír

2017-09-22 11:13:28
Hatalmas az érdeklődés a Kecskeméti Sportiskola által szervezett úszásoktatásra. Mindez nem véletlen, hiszen 2016 szeptembere óta, az új rendszernek köszönhetően, sokkal hatékonyabb és szervezettebb az úszásoktatás, mint előtte.