2020. 12. 19. szombat
Viola
: 358 Ft   : 292 Ft Benzin: 330 Ft/l   Dízel: 336 Ft/l   Írjon nekünk

Létesítményeink

Kecskeméti Fürdő és
Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark

A Kecskeméti Fürdő ötcsillagos minősítésű, 2800 négyzetméter fedett vízfelülettel és 17 medencével rendelkező versenyuszoda, élményfürdő, valamint wellness és regionális gyógyfürdő, melyhez szaunavilág és étterem is tartozik. Rendszeres programokkal, éjszakai fürdőzésekkel, családi napokkal, animátor foglalkozásokkal, aqaufitness órákkal és szaunaprogramokkal várjuk Vendégeinket!

A Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkban, azaz a kecskeméti strandon úszómedence, óriáscsúszdák, élménymedence, gyermekmedence valamint termálmedence várja a vendégeket.
További információk: www.kecskemetifurdo.hu

   

Benkó Zoltán Szabadidőközpont

A Benkó Zoltán Szabadidőközpont 174 hektárnyi füves-fás parkja csodálatos természeti környezetet biztosít egy könnyed sétához, kocogáshoz vagy egy kellemes délutánhoz. A körülkerített zöldövezet három kimért futópályával (1 km; 2,77 km; 3,54 km), strandröplabda-, strandkézilabda-, strandfoci pályával, kültéri fitneszparkkal, street workout pályával, játszótérrel, 3 kiépített bográcsozó hellyel, és télen-nyáron üzemelő Hófánk pályával várja a kilátogatókat.
A 40 hektáros tavon lehet horgászni, wakeboardozni, kajak-kenuzni, vagy épp sárkányhajót bérelni, a homokos parton pedig strandolni.
A park egyik büszkesége a csaknem 50 m magas domb, amelyet mesterséges úton hoztak létre, és amelynek tetejéről nem csak a szabadidőközpont területe csodálható meg, hanem Kecskemét városa is.

További információk: www.szabadidokozpont-kecskemet.hu

   

Messzi István Sportcsarnok

A hazai bajnoki-, kupa-, és nemzetközi mérkőzések rendezésére is alkalmas sportcsarnok minősített pályájával Kecskemét egyik legnagyobb és legkiemelkedőbb sportlétesítménye. A 13 méteres belmagasságú, légkondicionált csarnok 1408 ülőhellyel, 400 állóhellyel, valamint 6 VIP páhollyal és ingyenes parkolással biztosítja a szurkolók kényelmét.
Négy sportág csapatai végzik itt edzéseiket, illetve játsszák mérkőzseiket: kézilabdázók, kosarasok, röplabdázók és futsal játékosok használják napi rendszerességgel. A sporteseményeken felül koncertek, színi előadások, kiállítások és céges rendezvények is megtalálhatók az éves programok között.
További információk: www.sportcsarnok-kecskemet.hu

   
 

Kecskeméti Atlétikai Centrum

Kecskemét legújabb, 2019 áprilisában átadott sportlétesítményében minden olyan pálya, eszköz és tereptárgy megtalálható, amely lehetővé teszi az atlétikai sportágak számára egész évben a zavartalan felkészülést, az edzésmunka elvégzését. A külső területen egy szabványos, 8 sávos, 400 méteres rekortán futópálya található, közepén egy rögbi edzésekre és mérkőzésekre alkalmas területettel. A főépületben a versenyirodán, öltözőkön és kiszolgáló helyiségeken kívül egy 6 sávos, 80 méter hosszú rekortán futópálya is ki lett alakítva, ami a téli alapozás során biztosít edzéslehetőséget.

   
 

Széktói Stadion

A stadionban a kecskeméti labdarúgó egyesületek sportolói végzik edzéseiket, és itt kerül sor a hazai mérkőzésekre is. A centerpálya mellett több edzőpálya is található, jelenleg is zajlik további füves és műfüves pályák kialakítása.

   
 

Mercedes-Benz Sport Akadémia

A 2017 augusztusában átadott multifunkcionális sportcsarnokot a régi fedett uszodából alakították át. A Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia csapatai mellett több sportág versenyzői is használják a létesítményt, és számos sportversenynek is helyszíne. A magyar felnőtt férfi kosárlabda válogatott is többször edzőtáborozott már a komplexumban.

   
 

Bóbis Gyula Edzőcsarnok

A Kecskeméten született olimpiai bajnok „hírös” birkózó nevét viselő csarnok 1980 óta biztosít edzéslehetőséget négy sportág sportolói számára. A judósok, a birkózók, az ökölvívók és a súlyemelők edzéseiket három teremben tartják. Naponta közel 200 sportoló használja a létesítményt, ami a Kecskeméti Fürdővel szemben, a Széktói Stadion szomszédságában található.

   
 

Tourinform Iroda

Kecskeméten is várja Önt az itthon és külföldön egyaránt jól ismert turisztikai információs iroda, amelyben tájékozódhat a település, az adott régió, sőt az egész ország turisztikai kínálatáról.
A Tourinform irodák munkatársai magyar és több idegen nyelven készséggel adnak információkat szálláshelyekről, vendéglátóhelyekről, közlekedésről, programokról, látnivalókról, eseményekről és szolgáltatásokról.
További információk: Facebook/TourinformKecskemét

  HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Amennyiben feliratkozik alkalmi hírlevelünkre, postafiókjába küldjük a legfrissebb híreket!

E-mail cím:


A hírlevél feliratkozáshoz kérjük olvassa el és fogadja el az adatvédelmi tájékoztatónkat.

Feliratkozás most
KÖZÉRDEKŰ ADATOK MEGTEKINTÉSE

Hírös Sport Intézmények