2018. 03. 17. szombat
Gertrúd, Patrik
: 312 Ft   : 252 Ft Benzin: 330 Ft/l   Dízel: 336 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

Létesítményeink

Kecskeméti Fürdő

Versenyuszoda-, élményfürdő-, és termálfürdő-, valamint gyógyászati részleggel várja Kedves Vendégeit. A szaunázás szerelmesei pedig rendszeres szaunaprogramokon vehetnek részt. A szaunavilágban finn szaunák, infraszauna, gőzkabin, aromakabin, Himalája sószóba, jégkamra és tepidárium várja a pihenni vágyókat.
Weblap: www.kecskemetifurdo.hu

   

Benkó Zoltán Szabadidőközpont

A város sport-, és lakóterületeivel határos gondozott park csodálatos természeti környezetet biztosíthat egy könnyed sétához, kocogáshoz vagy egy kellemes vasárnap délutánhoz, hiszen különböző kikapcsolódási lehetőségekkel és ingyenes parkolással várja az oda kilátogatókat.
Weblap: www.szabadidokozpont-kecskemet.hu

   

Messzi István Sportcsarnok

Nemzetközi mérkőzések rendezésére alkalmas sportcsarnok 3 szabványos, nemzetközi minősítésű pályával egyedülálló sportlétesítmény Kecskeméten. A 13 méteres belmagasságú, légkondicionált csarnok 1408 ülőhellyel, és 400 állóhely, valamint 6 VIP páhollyal és ingyenes parkolással biztosítja a nézőközönség kényelmét.
Weblap: www.sportcsarnok-kecskemet.hu

   

Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark

A szezonálisan üzemelő szabadtéri strand nyitása minden évben a nyári vakáció első napja, a zárás pedig augusztus utolsó vasárnapja. A strandon 6 medence – gyermekmedence, élménymedence, aktív strandmedence, 50 m-es úszómedence és egy termálmedence – várja a fürdőzni vágyó vendégeket.
Weblap: www.csuszdapark.hu

   

Aqua Étterem

A Kecskeméti Fürdő épületében az utcafrontról is könnyen megközelíthető a'la carte étterem exkluzív, kellemes, letisztult formavilágával várja Kedves Vendégeit. Gyorséttermi részét pedig a fürdővendégek élvezhetik. Napi menüajánlatot is érdemes kipróbálni, nem fog csalódni!

   

Bóbis Gyula Edzőcsarnok

A „hírös” birkózó nevét viselő edzőcsarnok 1980 óta szolgálja a tehetséges fiatalokat. Három teremben öt sportág: judósok, birkózók, atléták, ökölvívók és súlyemelők edzésit bonyolítják le, közel 200 sportoló dolgozik itt együtt egy sikeres, eredményes jövőért.

   

Kecskeméti Sportiskola

A sportiskolai képzés 2008. szeptember 1-jén 39 csoporttal 600 tanuló részvételével indult el. Jelenleg (2015. II. félév) 56 csoportban 1093 gyermek végez valamilyen sporttevékenységet.
Weblap: www.kesi.hu

   

Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia

Megalakulásától kezdve fontos cél, hogy minél több gyermek sportoljon, népszerűsítse a kosárlabda sportágat, magasabb szintre emelje a kosárlabda utánpótlás nevelést és fejlessze a kecskeméti sportlétesítményeket. Az Akadémia nem csak sportolókat nevel, hanem a sport által is neveli a jövő nemzedékét.
Weblap: www.mercedes-ka.hu