2020. 12. 19. szombat
Viola
: 358 Ft   : 292 Ft Benzin: 330 Ft/l   Dízel: 336 Ft/l   Írjon nekünk

Az egészségmegőrzésre fókuszál Kecskemét most épülő szállodája

Hírös Sport  |  2020. 11. 04., 09:30

A tervek szerint 2021 decemberében megnyíló, 41 szobás Aqua Hotel közvetlen összeköttetésben áll majd a Kecskeméti Fürdővel.

Az egészségmegőrzésre fókuszál Kecskemét most épülő szállodája

A mintegy egymilliárd forintos beruházás keretében létrejövő szálloda építése néhány héttel ezelőtt megkezdődött. A Kecskeméti Fürdő szomszédságában lévő területet körbekerítették, jelenleg a cölöpözés zajlik.

A háromszintes épületben (földszint és két emelet) 41, egyenként 20 négyzetméteres szobát alakítanak ki, köztük superior, egybenyitható, és mozgáskorlátozottak számára kialakított lakóegységeket is.

A 3* superior besorolású szálláshely közvetlen kapcsolatban áll majd a fürdővel, így közvetlen hozzáférést biztosít a fürdő szolgáltatásaihoz. A szálloda profiljában a rekreáció és az egészségmegőrzés fontos szerepet kap.

- Szállodánk nem jelent konkurenciát a már meglévő kecskeméti szállodáknak, hanem egy szolgáltatási rést tölt be, hiszen ilyen kategóriájú és profilú szálloda egyelőre nem létezik a településen – nyilatkozta a turizmus.com-nak a tulajdonos Aqua Hotel Kft. ügyvezetője, Bus András Gábor.

Az épület tervezésekor a zöld szempontok nagy hangsúlyt kaptak: a hotel üzemeltetéséhez megújuló energiákat használnak, napelemeket telepítenek, emellett a kazánrendszer a fürdőben keletkező, eddig felhasználatlan metángázt hasznosítja majd.

A beruházás 12 új munkahelyet teremt a településen. A tervek szerint 2021 decemberében befejeződő projekt generálkivitelezését a Horváth Építőmester Zrt. végzi.

Fotó (látványterv): Aqua Hotel Kft.

Forrás: turizmus.com

Ha tetszett a cikk, kövesse
a Hírös-Sportot a Facebookon!

Még több friss hír

2020-11-23 11:03:41
A BÁCSVÍZ KVSC úszói 2020. november 21-22-én az V. Diapolo BVSC Őszi Kupán vettek részt. A rendezvényen 21 egyesület 419 versenyzője mérette meg magát a BVSC Laky Károly Uszodában. Mindkét napon nagyszerű eredmények születtek, hatalmas küzdelmek zajlottak a helyezésekért és a jobb időkért.

  HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Amennyiben feliratkozik alkalmi hírlevelünkre, postafiókjába küldjük a legfrissebb híreket!

E-mail cím:


A hírlevél feliratkozáshoz kérjük olvassa el és fogadja el az adatvédelmi tájékoztatónkat.

Feliratkozás most
KÖZÉRDEKŰ ADATOK MEGTEKINTÉSE

Hírös Sport Intézmények