2017. 11. 22. szerda
Cecília
: 313 Ft   : 267 Ft Benzin: 330 Ft/l   Dízel: 336 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

Idén már nem lehet jelentkezni úszásoktatásra

2017. 11. 07., 13:38

A Kecskeméti Sportiskola Úszószakosztályának vezetősége felhívja a szülők figyelmét arra, hogy 2017-ben már nem tudnak új gyerekeket fogadni:

Tisztelt Szülők!

November 22-én a KESI úszószakosztálya szervezésében induló 2 új csoportunk a várólistán lévő gyerekekkel betelt, ezért sajnálattal közöljük, hogy 2017-ben már nem áll módunkban rajtuk kívül újakat felvenni.

Jövőre, azaz 2018-ban, ahogy az oktatás menete engedi, fogunk új csoportokat indítani. Evvel kapcsolatban bővebb információt jövőre a Kecskeméti Fürdő és a KESI oldalán olvashatnak majd. Kérjük Önöket, hogy addig is jelentkezési lapokat ne küldjenek, mert a jelentkezéseket nem áll módunkban elfogadni!

Munkatársainkkal azon dolgozunk, hogy minél több gyereknek tudjunk lehetőséget biztosítani, de a tanmedence nagyságából fakadóan a férőhelyek korlátozottak!

Észrevételeiket e-mailben küldhetik:
Nagy Nikolett oktatónak: nagy.kesiuszas@gmail.com
Tóth Dániel oktatónak: toth.kesiuszas@gmail.com
Poczó Elemér vezetőedzőnek: elemerkesiuszas@gamil.com

Megértésüket és türelmüket előre is köszönjük!

Üdvözlettel:
KESI Úszószakosztálynak Vezetősége

Ha tetszett a cikk, kövesse
a Hírös-Sportot a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2017-11-22 15:55:01
A Bácsvíz-KVSC úszói néhány hetes közös munka után az új edzői team-mel az első megmérettetésen vettek részt a hétvégén megrendezett 2 napos Naturtex Kupa úszóversenyen, ahol egy sorozatterheléses teszttel mérték fel a versenyzők pillanatnyi állapotát.