2017. 10. 19. csütörtök
Nándor
: 308 Ft   : 261 Ft Benzin: 330 Ft/l   Dízel: 336 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

Egy győzelem és négy vereség

2016. 11. 14., 09:18

A november 12-13-i hétvégén az alábbi vízilabda eredmények születtek:

Bp 2005 bajnokság

Honvéd Érd - KESI 2:20

Végre!
Megérdemelt győzelemnek örülhettek a gyerekek! Magabiztos, felszabadult játékkal, helyenként kifejezetten látványos gólokat szerezve kerekedtek felül ellenfelükön. Stabil védekezés mellett gyors, lefordulásokra épülő támadások jellemezték a játékunkat. A nagyszerű eredményt néhány komoly egyéni hiba, fegyelmezetlenség árnyalja.
Gratulálok a fiúknak, szép hétvégét szereztek!
Jánosi István

Országos gyerek A

Kanizsa - KESI 18:12

Sajnos az első negyedben, olyan magasról néztük le ellenfelünket, amennyire csak lehetett. A hazai gárda viszont alázatos, kemény játékkal helyre tett minket az első játékrészben. Egy alapos fejmosást követően megmutattuk, mire képes a csapatunk. Zsinórban lőttünk hat gólt! Még a vezetést is átvettük!
De!
A felzárkózás sok energiát felemésztett és a harmadik-negyedik negyedben a fáradtság kijött a csapaton. Sok rossz passz és elhamarkodott lövések jellemezték a játékunkat. Ellenfelünk az utolsó percekben kihasználta dekoncentráltságunkat, így megérdemelten értékes győzelmet aratott felettünk.
Gyenes István

Országos Serdülő

Kanizsa - KESI 12:7

A gyermek meccsen tapasztaltak alapján változtatni kellett az összeállításon a tervezetthez képest! (MINDEN játékosunknak elsősorban a saját korosztályában KELL kiemelkedő - de legalább elfogadható teljesítményt nyújtania!)
Igazi center nélkül, de több mint 3 negyeden keresztül, fegyelmezett taktikus játékot nyújtva játszott a csapat.
Merész András

Országos Gyermek B

Vidám Vízilovak - KESI 31:0

A Vidám Vízilovak minden tekintetben fölényben volt a csapattal szemben. Azonban ekkora tudáskülönbség esetén is meg kell próbálni alkalmazni a megtanult, gyakorolt játékelemeket, valamint bátran élni a ritkán adódó lehetőségekkel.

Sopron - KESI 16:8

A Sopron ellen már vízilabdáztak a fiúk, ha kevesebb helyezkedési hibát követünk el, szorosabb is lehetett volna az eredmény. Sok mozgással sikerült több olyan helyzetet kialakítani, amely góllal, büntetővel, vagy emberelőnnyel zárult. Amikor időkéréssel rendeztük sorainkat, a fórok kihasználása is elfogadható volt, a büntetők pedig jó százalékkal értékesítésre kerültek. Végre megjött a játékosok lövő kedve is.
Jánosi István

Ha tetszett a cikk, kövesse
a Hírös-Sportot a Facebookon!

Még több friss hír