2017. 10. 20. péntek
Vendel
: 308 Ft   : 261 Ft Benzin: 330 Ft/l   Dízel: 336 Ft/l   Írjon nekünk TUDOMÁNY

Sikeres hétvégén vannak túl a vízilabdások

2017. 03. 13., 12:44

A 2017. március 11-12-i hétvégén a KESI vízilabda csapatai hat bajnoki mérkőzést játszottak, melyek közül négyet meg is nyertek.

Országos Gyerek Bajnokság

KESI -KANIZSA VSE 18:8

- A Nagykanizsa csapata ellen korábban idegenben a nagyképűségünk miatt sikerült egy buta vereséget szenvednünk. Hazai pályán azonban már a második negyedben nagy előnyt szereztünk, amivel már nem forgott veszélyben a győzelmünk.

PSN ZRT. - KESI 10:12

- Kiélezett mérkőzésen, csak magunknak köszönhetjük a szoros eredményt.

Gyenes István

 

Országos Serdülő Bajnokság

KESI-Nagykanizsa 9:8

- Kitűnő kezdés (5:2) után buta hibáink miatt átvette a vezetést vendég csapat. A szünetben azonban használt a fejmosás, és innentől kezdve fegyelmezetten, nagy szívvel játszott mindenki. Úgy vélem megérdemeltük a nehezen kiharcolt győzelmet!

PSN ZRT-KESI 5 méteresekkel - 13-12 (9:9)

- Pénteki ellenfelünknél jobb csapat ellen, ráadásul idegenbeli győzelmet szalasztottunk el a rendes játékidőben.

Merész András

 

Budapest 2005 Bajnokság

HUVK SE II. - KESI 2:15

- A Honvéd ellen tekintélyes előnyre tett szert a csapat a második negyed végére, így a továbbiakban az egyébként kevesebb lehetőséghez jutó játékosok szerepeltek. A győzelem egy pillanatig sem forgott veszélyben.

OÁZIS SC - KESI 9:6

- Az Oázis csapatától sok gólos vereséget szenvedtünk szeptemberben (3:15). A mai mérkőzés kiegyenlített küzdelmet hozott. Ehhez szükség volt a kapusunk bravúrjaira, kiváló centerjátékra, és a fegyelmezett, koncentrált csapatjátékra egyaránt! Sajnos legeredményesebb játékosunk korai kipontozódása után már kevésbé volt hatékony a támadójátékunk. Izgalmas, fordulatos meccs volt, melyen - bár vesztettünk - nem lehet okunk a bánatra!

Jánosi István

Ha tetszett a cikk, kövesse
a Hírös-Sportot a Facebookon!

Még több friss hír